Om Mig

Jag som driver Veterandelar.n.nu heter Jan Gustafsson. Jag är lite drygt 65 år och bor med min fru i Lidköping vid Vänern, i familjen ingår även två vuxna söner. På dagarna är jag pensionär men tidigare arbetade jag med att bygga brand- och räddningsbilar. Min fritid ängar jag främst åt mitt stora intresse - veterandelar!

  • Då...

Mitt intresse för motorer och fordon började redan som liten grabb. I de tidiga tonåren körde jag bland annat en del trail vilket senare övergick i mopeder, motorcyklar och bilar. Min första bil fick jag redan som 16-åring av min morbror, en Volvo PV -57. Det blev ett flertal bilar under 70-talet, de flesta amerikanska, men min favorit var en Cadillac -56 cab. I och med att vi fick våra två söner på 80-talet sålde jag min sista (senaste?) "raggarbil".

  • Nu...

Istället fick jag tillfälle att utveckla mitt intresse för cykel-, moped- och bildelar. Jag har under åren byggt upp en gedigen samling veterandelar som sträcker sig främst från 50- till 80-talet. Verksamheten, som bedrivs på "avancerad" hobbynivå, finns idag i min lager-/verkstadslokal i centrala Lidköping.


Jan Gustafsson

Veterandelar till cykel, moped, mc och bil!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)